Capre la pășune
Capre la pășune

Capre la pășune

Fermele din care se colectează laptele de capră sunt situate pe colinele din centrul Transilvaniei.

Desert cu fructe și brânză de capră
Desert cu fructe și brânză de capră

Desert cu fructe și brânză de capră

Se serveşte pe un platou de sticlă stropit cu coniac sau digestiv amar

Aperitiv cu somon
Aperitiv cu somon

Aperitiv cu somon

Aperitivul astfel pregătit se serveşte fierbinte, alături de vin alb sau roze sec.

Cremă tartinabilă
Cremă tartinabilă

Cremă tartinabilă

Poate fi modelată la rece în forme geometrice: bile, cuburi, piramide

Brânza de capră
Brânza de capră

Brânza de capră

Fabricată după o tehnologie clasică franceză, brânza La Colline poate fi servită ca aperitiv sau desert.

Super Lactis SRL started the production of goat cheese in 2007, when the first “La Colline” products came to the market. The “green field” investment with 100% Romanian capital was considered as over the European average by a committee formed of international experts and the company was granted the right to mark their products with the European Union oval health mark and to trade their products in the European Union.

Manufactured according to a French traditional recipe, La Colline cheese is a premium product obtained of goat milk, lactic ferments, rennet and sea salt. For some recipes spices or carefully selected truffles are also added.

The production of milk, yogurt and kefir started in 2010. All these three fresh products are made of whole milk, they are not aggressed by using sophisticated technologies and they do not contain preservative or any other types of additives.