Lapte, iaurt și kefir de capră

Laptele, iaurtul de băut şi kefirul de capră La Colline au ca materie primă laptele de capră integral şi nu sunt supuse dacât pasteurizării, tratament termic impus de legislaţie. Pentru a oferi consumatorilor produse cât mai naturale şi neagresate prin tehnologie, laptele de capră destinat consumului şi cel folosit la prepararea iaurtului şi kefirului La Colline nu este supus metodelor de normalizare şi omogenizare folosite pe scară largă de marii procesatori.


Laptele de capră

Laptele de capră este recunoscut în toate culturile ca panaceu, adică medicament universal. Indiferent de localizarea geografică, temporală sau de nivelul de educaţie, oamenii îi recunosc fară echivoc efectul benefic asupra sănătaţii.

Laptele de capră este mai uşor digestibil decât cel de vacă şi pe lângă multe alte calităţi, posedă capacitatea de a se transforma aproape integral în energie fără să se depoziteze sub forma kilogramelor în plus.

Prezentare: Flacoane PET de 900 ml şi 500 ml


Iaurtul de băut

Este un produs semilichid răcoritor având un gust acrişor, uşor sifonat. Este recomandat tuturor vârstelor, mai cu seamă adulţilor care îşi pierd odată cu trecerea anilor capacitatea de a digera laptele ca atare. Iaurtul La Colline este un produs „viu” ce conţine doar lapte de capră şi culturi selecţionate de iaurt.

Reţetele noastre de iaurt nu includ niciun fel de conservanţi, coloranţi, arome sau agenţi de îngroşare: lapte praf, amidon, gelatina sau gumă arabică.

Prezentare: Flacoane PET de 900 ml şi 500 ml


Kefirul

Kefirul este considerat factorul esenţial al longevităţii populaţiei din Caucaz. Kefirul de capră La Colline are o vâscozitate ridicată, asemănătoare cu cea a smântânei de casă.

Nici în cazul kefirului nu sunt folosiţi conservanţi, coloranţi, arome sau agenţi de îngroşare: lapte praf, amidon, gelatina sau gumă arabică

Prezentare: Flacoane PET de 900 ml şi 500 ml