( produse in cos)

Cum Platesc

In functie de preferintele dumneavoastra va rugam sa alegeti una din urmatoarele modalitati de plata.

1. Plata la livrare

Alegand aceasta modalitate de plata veti achita contravaloarea produselor comandate impreuna cu costurile de transport la primirea coletului. Banii vor fi platiti reprezentantului firmei de curierat care va preda pachetul cu produse lactate La Colline.

2. Plata cu Ordin de Plata

Puteti efectua plata pentru comanda dumneavoastra prin transfer bancar folosind un ordin de plata. In acest caz bunurile comandate vor ajunge la dumneavoastra mai tarziu decat in cazul platii la livrare.

In cazul in care optati pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa ne contactati prin poata electronica sau telefon pentru a va confirma ca produsele dorite de dumneavoastra se afla pe stoc sau pentru a va transmite o factura proforma.

Expedierea coletului va fi facuta dupa ce banii au ajuns in contul nostru bancar.
Datele firmei noastre sunt:

S.C. Super Lactis S.R.L.
J12/2168/2005
RO 17676300
Str. Televiziunii, Nr. 539/B
Feleacu, Jud. Cluj

IBAN: RO40 OTPV 0000 0000 0228 4985
OTP BANK Cluj Napoca

Preturile afisate pe site-ul www. lacolline.ro contin TVA dar nu includ cheltuielile aferente transportului expres pana la adresa indicata de dumneavoastra!

Utilizăm cookies pentru ca dumneavostră să aveți o experiență cât mai plăcută. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie să primim acordul dumneavosatră pentru a seta cookie-urile