Comutare în navigare
Coșul meu

Calitățile lactatelor La Colline

Legendele spun că zeii din Olimp au crescut cu lapte de capră, efectele benefice pentru sănătate ale acestuia fiind cunoscute și apreciate încă din antichitate. Brânzeturile La Colline concentrează și amplifică proprietățile tămăduitoare ale laptelui de capră.


Brânza La Colline conține numai ingrediente naturale: lapte de capră, fermenți lactici, cheag natural de ied, sare de mare, condimente și ierburi. Nu sunt utilizați niciun fel de conservanți, aditivi sau organisme modificate genetic.


Gustul fin și structura delicată se obțin printr-o tehnologie de închegare lentă, procesare manufacturieră și maturare monitorizată.


Brânza de capră La Colline nu conține colesterol, are doar 300 kcal/100g, este un produs hipoalergic, prezintă digestibilitate ridicată fiind recomandată în diete, boli cronice sau în convalescență.

Fermele din care se colectează laptele de capră sunt situate pe colinele din centrul Transilvaniei. Producătorii îmbină armonios tradiția și modernitatea respectând caietul de sarcini, astfel încât întreaga materie primă face parte din categoria de calitate A, în conformitate cu legislația europeană.


Deoarece a fost păstrată tradiția pășunatului liber, caprele au la dispoziție pe toată durata perioadei de lactație cei mai fragezi lăstari și muguri.

Credem că alimentația sănătoasă, aerul curat și un caracter blând sunt semnele bune ale prosperității.


Save

Save