Comutare în navigare
Coșul meu
 Rețete cu brânză de capră
Brânzeturile de capră La Colline sunt fondante, au o structură fină și un post-gust pregnant. Se pot servi în orice perioadă a zilei, ca aperitiv sau desert ori gătite în rețete calde sau reci, clasice sau moderne.
Fabricată după o tehnologie clasică franceză, brânza La Colline poate fi servită ca aperitiv sau desert. Este excelentă în salate sau mâncăruri gătite cu carne, ciuperci, paste sau pizza. Se consumă la temperatura camerei, iar ambalajul se recomandă a fi deschis cu cel puțin o jumătate de oră înainte de a fi servită.
Asocierile brânzeturilor cu vinul se pot baza pe diversitatea în arome, note florale sau minerale, dar își pot găsi echilibrul în structura și aroma acestora, care se alătură pentru o experiență completă. Pâinea deschide și ea multiple posibilități pentru brânză: variază în măsura în care este acidă, dospită sau integrală și poate veni simplă sau cu ingrediente adăugate. La fel, dacă folosiți brânzeturile în salate, ingredientele sau condimenetele acesteia, pot influența vinul pe care îl alegeți. Brânza de capră, proaspată sau maturată, merge perfect asociată cu vinurile albe. Dacă sunteți iubitori de vinuri roșii, încercați vinuri tinere, nebaricate, ușor de băut.
Mai jos găsiți câteva soiuri internaționale, dar și românești pe care specialiștii le-au degustat împreună cu brânzeturile noastre: vinuri albe seci sau demiseci nebaricate: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Riesling de Rin, Fetească Regală, Gevurztraminer, Chardonnay; vinuri rose seci: Pinot Noir sau Merlot; vinuri roșii tinere seci: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Franc, Novac. Niciodată nu veți da greș dacă asociați brânzeturile cu vinuri spumante brut sau extrabrut. Asocierea bazată pe terroir este și ea importantă, așadar recomandăm să încercați vinuri albe seci nebaricate din Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Chardonnay, Riesling ori Gewürztraminer produse la cramele din Transilvania. Și pentru că se spune că Sauvignonul Blanc este alegerea cea mai potrivită, vă invităm să încercați brânza noastră, ruloul clasic, cu puțină miere, alături de un Sauvignon Blanc sec.